Menu
A+ A A-

Het bestuur van de Stichting Winterpret Venray is op dit moment volop bezig met de organisatorische zaken rondom een eventuele realisatie van een ijsbaan voor de editie 2019-2020. Het ligt in de bedoeling om deze ijsbaan te plaatsen van vrijdag 13 december 2019 t/m zondag 05 januari 2020. Het komend jaar zal dan in het teken staan van beleving.

De ijsbaan komt net als voorgaande jaren op het Schouwburgplein te staan. Het concept blijft hetzelfde, waarbij het schaatsen de boventoon voert. Jong en oud laten genieten van de ijsbaan en het onderbinden van de ijzers. Daar gaat het om gedurende de drie weken ijspret.

Het bestuur van de Stichting Winterpret Venray, bestaande uit voorzitter Wim Peeters, Piet Swinkels (penningmeester), Bernie van Lierop (secretaris) en de bestuursleden Gerard van Dijck en Harrie Linssen, zijn al geruime tijd in de weer om Winterpret in Venray weer te laten beleven.

In de bedachte opzet staat vanaf vrijdag 13 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 Winterpret Venray garant voor drie weken lekker schaatsen in een sfeervolle entourage, zodat veel mensen het centrum zullen bezoeken en het gezellig druk wordt bij de winkels en de horeca.

De komende jaren willen we de beleving van Winterpret verder uitbouwen.

Te beginnen komt er dit jaar, in samenwerking met de vereniging ‘Venray Centraal’, in het weekend van 20,21 en 22 december een heuse Kerstmarkt op het Henseniusplein en rondom de ijsbaan. Een 25-tal kramen, voor het overgrote deel bezet door Venrayse ondernemers, zullen extra sfeer en daarmee publiek op de been brengen.  Vanaf de opening tot en met de Kerstmarkt is er ook nog een podium met diverse sfeervolle optredens.

Daarnaast organiseren we ‘specials’ zoals peuterschaatsen op de zondagochtenden, romantisch ‘moonlight skating’ en wordt er momenteel gewerkt aan nog enkele ideeën in samenwerking met stichting Horeca evenementen Venray.  Uiteraard ontbreekt de curlingcompetitie niet. Deze mooie en sportieve gelegenheid waar u als sponsor medeondernemers zult  treffen in een informele sfeer, begint al een aardige traditie te worden.

Het bestuur bestaat uit:

  • Wim Peeters - voorzitter
  • Gerard van Dijck
  • Harrie Linssen
  • Piet Swinkels - penningmeester
  • Bernie van Lierop - secretaris

Wilt u:

  • Meer informatie?
  • Uw interesse kenbaar maken voor het Curlinggebeuren?
  • Uw interesse kenbaar maken voor het Schoolschaatsen?
  • Informeren naar de sponsormogelijkheden

Neem dan contact op door een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt U op de hoogte blijven van de activiteiten van de Stichting Winterpret Venray, like ons dan op Facebook.

_____________________________

Telefoon

06 - 417 72 275

Mail

info@winterpretvenray.nl

Volgt u ons

Facebook