Menu
A+ A A-

Stichting Winterpret Venray staat in de startblokken

Het bestuur van de Stichting Winterpret Venray is er wederom in geslaagd om een nieuwe editie van Winterpret Venray mogelijk te maken. Deze realisatie hebben wij te danken aan de sponsoren, die ons al hebben ondersteund met een sponsorbedrag of een donatie, dit geeft ons een geruster gevoel, maar wij zijn er nog niet helemaal vandaar dat we middels deze nieuwsbrief proberen jullie nog enthousiaster te maken voor onze organisatie.

Van vrijdag 13 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 zal het Schouwburgplein wederom het decor zijn van Winterpret Venray en zullen duizenden bezoekers van ons centrum de ijsbaan bezoeken en daarmede moeten zij ook getriggerd worden om te gaan fun shoppen in ons centrum. In deze nieuwsbrief nemen wij u mee in de highlights van het programma, zodat u nu al een winters gevoel krijgt.

IJSTIJD Banner 1920x900

VIP-Jeugdarrangement sponsoren

Speciaal voor de kinderen van de sponsoren bieden wij de mogelijkheid om de ijsbaan voor het eerst te gaan gebruiken. Vrijdag 13 december om 15.00 uur mogen de kinderen van sponsoren (en medewerkers) als eerste gaan schaatsen. U dient hiervoor wel uw kinderen aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Muziekspektakel

Zaterdagmiddag 14 december 2019 zal er een spectaculair muziekspektakel plaatsvinden op en rondom de ijsbaan. Meer dan tien muziekkorpsen zullen deze middag u muzikaal verwelkomen in het centrum en om 15.30 uur volgt een grote apotheose, die zeker zal zorgen voor een blijvende indruk bij velen. U moet deze datum echt vrijhouden om hier getuige van te zijn.

Peuterschaatsen

Na het geweldige succes van het vorig jaar, komt het peuterschaatsen weer terug en elke zondagmorgen (15, 22 en 298 december 2019 en 5 januari 2020) tussen 10.00 uur en 12.00 uur bestaat de mogelijkheid om met de kleinsten proberen te schaatsen. De kosten voor het schaatsen bedraagt € 3,00 voor de jeugdige schaatsers (t/m 8 jaar). Er zal een speciaal gedeelte worden geschikt gemaakt om, onder begeleiding van de papa, mama, opa of oma de eerste stapjes op het ijs te zetten. DJ Ricardo zal zorgen voor de onvervalste mini-disco en op zondag 22 december 2019 zal een grote verrassing volgen, die alle kinderen blij zal maken en we kunnen U één ding garanderen: ‘Venray Beweegt’.

Rabo Schoolschaatsen

Vanaf maandag 16 december t/m vrijdag 20 december 2019 schaatsen bijna 2.000 leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs over de Venrayse schaatspiste. Mede dankzij Ijstijd bestaat de mogelijkheid om hier een uniek project van te maken. De leerkrachten kunnen middels E-Learning de leerlingen kennis bijbrengen over de schaatstechniek. Hiernaast ontvangen alle leerlingen een polsbandje en met deze polsbandjes hebben zij recht op een gratis proefles bij één schaatsbaan (In deze regio Grefrath of Eindhoven).

Plusmarkt Van Dijck Curling

Elke avond in de periode van maandag 16 t/m donderdag 19 december 2019 (19.00 uur tot 22.00 uur) bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie rondom het curlen. Deze opzet wijzigt dit jaar sterk ten opzichte van andere jaren, want elke avond curl je elke avond in competitieverband om op het einde van de avond de grote dagfinale te beleven. Naast een prachtige prijs, kwalificeer je je ook nog voor grote curlingfinale, die op donderdag 2 januari gaat plaatsvinden. Één team bestaat uit 4 personen en één coach (Die zelf niet kan meespelen, wisselen is toegestaan).

Voor de dagprijzen zijn wij nog op zoek naar sponsoren, die ons hierin willen ondersteunen. Heeft u interesse om als ondernemer een bijdrage hierin te leveren, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze curlingcompetitie willen wij laagdrempeliger maken, zodat families, vriendengroepen, serviceclubs op een geweldige manier kennis kunnen maken met het curlen en hiervoor zijn een tweetal arrangementen mogelijk:

De arrangementen:

Curlingarrangement (Sekt deelname)                                                                                                  €             25,00 per team

Curlingarrangement (inclusief 2 consumpties p.p. en bittergarnituur)                                    €             50,00 per team

Hiervoor geldt wel reserveren vóór vrijdag 13 december 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zijn we nog op zoek naar scheidsrechters, die deze avonden in de huid van de scheidsrechter willen kruipen.

Kerstmarkt

In het weekend van vrijdag 20 t/m zaterdag 22 december 2019 wordt door Venray Centraal de Kerstmarkt georganiseerd op het Henseniusplein. Voor het tweede jaar in successie wordt deze Kerstmarkt georganiseerd en staan er 24 marktkramen en vinden er doorlopend optredens van muziek- en zangverenigingen plaats. De

Kerstmarkt is geopend op vrijdag 20 december van 13.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag 21 december 2019 van 12.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 22 december 2019 van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Kerststal

Vanaf zaterdag(middag) 14 december 2019 t/m maandag 6 januari 2020 zal ook de Kerststal weer op de Grote Markt staan en is wederom een bezoekje waard.

Sponsor-netwerk en finale Curling-avond

Donderdag 2 januari 2020 van 19.00 uur tot 22.00 uur zullen we onze netwerk- en sponsoravond combineren met de finale van het curlen en u kunt deze avond dus ook meteen beschouwen als de Nieuwjaarsborrel. Deze avond zal er ook een officieel tintje aan deze avond worden gegeven door het ondertekenen van de driejarige sponsorovereenkomsten. Wilt u ook tot deze categorie van de driejarige sponsorovereenkomsten behoren, neem vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorverkoop

 

Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om in de voorverkoop al toegangskaarten te kopen. Dit kan vanaf zaterdag 16 november 2019 gebeuren bij de broodjeszaak Bufkes Venray of de VVV Venray. De toegangskaarten kosten € 5m00 en een tienrittenkaart kost € 40,00.

Sponsoring

Een organisatie van de benoemde activiteiten geschiedt door vrijwilligers, die met hun ziel en zaligheid zorgen voor de medemens in de december feestmaand en een dergelijke organisatie is geen sinecure en moeten wij een beroep doen op de ondernemers om deze organisatie mogelijk te maken en daarom hebben wij vele sponsoren al weten te werven, maar kunnen welke bijdrage nog gebruiken. Naast de sponsorpakketten van € 250,00/€ 500,00/€ 1.000,00/€ 2.500 en € 5.000,00 denken wij ook aan de ondernemers, die ons willen ondersteunen en hebben we de mogelijkheid om ook een sponsorpakket van € 100,00 af te nemen. In ruil hiervoor ontvangt u reclame op de schermen en ontvangt u twee toegangskaarten. Wilt u hier meer van weten, mail nu naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u sponsoren in de vorm van de uitbreiding van het curlingprijzenpakket, mail dan ook uw interesse en wij nemen contact met u op.

Vrijwilligers

De organisatie van Winterpret Venray is mogelijk door vrijwilligers. Met de gedreven inzet van de vrijwillige bestuursleden worden zij ondersteund door de vrijwilligers van de meewerkende verenigingen en deze willen wij toch bijzonder bij u noemen:

  • Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray;
  • Koninklijke Harmonie Euterpe Venray;
  • M.M.S.K. Sint Petrus Banden Venray;
  • Handbalvereniging SV Manual Venray

En dat natuurlijk onder de bezielende leiding van de bestuursleden van de Stichting Winterpret Venray, onder leiding van voorzitter Wim Peeters, penningmeester Piet Swinkels, bestuursleden Gerard van Dijck en Harrie Linssen en secretaris Bernie van Lierop.

Telefoon

06 - 417 72 275

Mail

info@winterpretvenray.nl

Volgt u ons

Facebook