Menu
A+ A A-

DSC 2049

Zondag 6 januari 2019 gaat het echt gebeuren: De organisatie van het eerste Venrays Kampioenschap Ice-byken en ja, het is inderdaad waar: Gewoon met de fiets het ijs op en proberen de beste tijd neer te zetten. Iedereen van 4 t/m 85 jaar kan deelnemen, door middel van een wedstrijdparcours komt er straks een winnaar van het Venrays Kampioenschap Ice-Byken.

Om dit evenement te kunnen organiseren, zijn wij op zoek naar een sponsor(en) om dit evenement mede mogelijk te maken. De mogelijkheid bestaat om uw bedrijfsnaam aan dit evenement te koppelen en op gepaste wijze daar uiting aan te geven.

Zo kunnen de fietsen voorzien worden van uw bedrijfsreclame, uw naam gekoppeld worden aan dit unieke evenement, wat een hype is in Rotterdam en Amsterdam. Ook zijn wij op zoek naar ondernemers, die een bijdrage kunnen leveren aan een mooi en aantrekkelijk prijzenpakket.

Graag gaan wij met u in gesprek om de sponsormogelijkheden met elkaar te bespreken. Wilt u meer informatie, Neem dan contact op met de sponsorcommissie van de Stichting Winterpret Venray via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor specifieke vragen over het Icebyken, kunt u het beste contact zoeken met Bernie van Lierop.

 

Telefoon

06 - 417 72 275

Mail

info@winterpretvenray.nl

Volgt u ons

Facebook